Kapsalon Software die werkt

Kappers, barbers en salons weten als geen ander hoe belangrijk het is om klanten tevreden te houden. Het beheren van alle boekingen, agenda’s bijhouden en de administratie kan echter veel tijd kosten. Tijd die u liever zou steken in wat echt belangrijk is: uw bedrijf. Daarom heeft u TranQuille nodig; de beste salon software voor kappers en salons in 2023. 

Het is een alles in één oplossing: online boeking, klanten beheren, verminder no shows, digitale marketing voor nieuwe klanten. Alles via onze cloudbaseerde software.

Waarom professionals voor TranQuille kiezen

Haal het maximale uit uw zaak met professionele kapsalon software

Stelt u zich voor: Een klant boekt online een afspraak bij u. Hij betaalt direct met internetbankieren en kiest zelf een beschikbaar moment binnen uw online boekingssysteem. Dit wordt automatisch aan uw planning toegevoegd. Op de dag zelf komt de klant langs, het geld is binnen en de administratie is al zo goed als gedaan dankzij onze kappers software.

Met TranQuille haalt u een administratief expert, een receptionist en een secretaris binnen, en dat alles voor een fractie van het geld. Onze professionals werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze functionaliteiten 1-op-1 aansluit bij jullie workflow, wensen en behoeften.

Online boekingssysteem salon, geschikt voor ieder platform

Iedereen gaat anders met zijn of haar online agenda, online boekingssysteem salon en salon software om. Zo zullen sommige klanten rustig achter hun computer een afspraak inplannen, waar anderen dit snel via hun smartphone willen doen. Daarnaast beheert u uw barber software misschien wel op een tablet of computer, maar wilt u uw agenda snel via uw smartphone inzien.

Wat de situatie ook is, TranQuille werkt altijd zoals het hoort. Onze complete salon software werkt op ieder platform. Van Android tot IOS, en van smartphone tot desktop.

Overstappen was nog nooit zo makkelijk

Er zijn twee soorten salons die gebruik willen maken van TranQuille:

  1. Nieuwe salons die op zoek zijn naar een krachtig, betaalbaar en laagdrempelig software kappersprogramma.
  2. Salons die al een kappersprogramma hebben, maar op zoek zijn naar kapper software die wel goed werkt.

Of u nu al jaren gebruik maakt van een online boekingssysteem voor uw salon, of dat u net begint, wij helpen u verder. Tijdens onze installatie zorgen wij er niet alleen voor dat alles feilloos werkt, wij zetten alle gegevens uit uw oude systeem veilig over naar TranQuille.

Overstappen zonder zorgen, want wij regelen alles.

 En dat is natuurlijk wel zo fijn. Ontdek direct hoe overstappen te werk gaat en hoe makkelijk het eigenlijk is.

Het runnen van uw salon was nog nooit zo gemakkelijk

Wilt u online afspraken ontvangen, meer klanten in de salon, een hogere omzet en minder no shows? Dan is TranQuille de oplossing voor uw zaak.

Online Agenda

Met de online agenda is een afspraak of meerdere afspraken in enkele seconden gemaakt. 

Lees verder

Online Reservatie

Uw klanten kunnen nu overal en op elk moment boeken. Bespaar tijd en werk efficiënter!

Lees verder

Betaling & Voorschot

Accepteer online betalingen en stortingen via Payconiq, Maestro en meer of accepteer cash geld of kaart ter plaatse.

Lees verder

Meldingen via SMS/E-mail

Stuur herinneringen naar klanten wanneer afspraken zijn geboekt, geannuleerd of verplaatst zodat uw geen kans heeft op no-shows.

Lees verder

Klantenbeheer

Uw digitale klantendossiers: u heeft hun gegevens altijd binnen handbereik. Uw klanten zullen het verschil zien.

Lees verder

Statestieken

Met TranQuille weet u altijd hoe goed uw salon presteert. In één oogopslag zie je uw de dag-, week- en maandomzet.

Lees verder

Vrijblijvende demo en persoonlijk advies

Denkt u nu “TranQuille dat lijkt me wel wat, maar past dat wel bij mijn bedrijf?” Dan begrijpen wij dat maar al te goed. Wij geloven in een effectieve samenwerking waarin uw succes ook ons succes is. Daarom bieden wij een vrijblijvende demo waarin we persoonlijk met u meekijken hoe onze software het maximale uit uw bedrijf kan halen. Daarnaast geven wij natuurlijk persoonlijk en vrijblijvend advies of kappers software, ons boekingssysteem, de online agenda en beantwoorden we al uw vragen. Neem snel contact met ons op, voor u het weet bent u ons volgende succesverhaal.

Online agenda en salon management software.

© 2024 TranQuille .Website gemaakt door GoldenPixel.